14/1/15

La iniciativa PAMaPAM s'amplia a tot Catalunya

Des de GCPixapins us compartim aquesta informació sobre PAMAPAM:



Volem compartir-vos que, com us hem anat explicant, ja estem de llançament del nou web Pam a Pam, el mapa de l'economia solidària a Catalunya, una iniciativa de SETEM i la Xarxa d'Economia Solidària per apropar alternatives a la ciutadania.  Com ja sabeu, fins ara el mapa es centrava a Barcelona, i només en tres sectors, i ara s'amplia a tot Catalunya i a totes les iniciatives de l'Economia Solidària. Com no podia ser d’una altra manera, necessitem la teva col·laboració en la difusió per tal que sigui un èxit i despertem consciències responsables i cooperatives!

Aquesta setmana hem obert nous canals en xarxes socials: la pàgina de Facebook i la de TwitterUs animem a visitar-les i difondre'ns mutuament!

Durant aquesta setmana hem estat llançant mini-càpsules de vídeo per crear expectació amb el lema #19DFesPAM, que desemboquen en l'estrena del nou web demà divendres!

El web www.pamApam.org permet cercar les iniciatives de consum responsable i Economia Solidària com les vostres, ja sigui per territori, per sector econòmic o per compliment de criteris. El nou web és el fruit d'escoltar les demandes de moltes persones usuàries de Pam a Pam BCN, i conscients que la millora és contínua, estem molt contentes del resultat de l'esforç dels últims mesos.

El web es farà públic demà divendres 19D a les 11 hores, de moment només podeu accedir al mapa de BCN. Si la teva iniciativa encara no és al nou web, et demanem paciència, hi serà! Aquest és un projecte col·laboratiu, que tirem endavant cada cop més persones voluntàries amb molta il·lusió, i alimentar el mapa de tota Catalunya requereix el seu temps...

La sensibilització envers la ciutadania és la clau per a la transformació social perquè només sumant noves persones consumidores responsables podem canviar el model. Cal que es conegui el Pam a Pam i necessitem la màxima complicitat social: la teva també.

E
t proposem diferents canals i maneres:
Moltes gràcies per la teva col·laboració! :)

L'equip de Pam a Pam